Pojedinosti

Proizvodi

Održavanje

 

Odabrali ste najbolje posuđe za kuhanje.

Sigurni smo da ste s ovim posuđem otkrili tajnu dobre, zdrave i dijetalne kuhinje koja ne iziskuje mnogo napora i štedi energiju. Serija proizvoda Technological Millennium unosi novu kvalitetu života u Vašu kuhinju i nudi najbolje što možete očekivati od posuđa za kuhanje. Izuzetna svojstva neprianjajućeg premaza od teflona-platine, kao i nov dizajn koji tradicionalno obogaćuje modernim svojstvima, predstavljaju suvremen povratak izvornosti, funkcionalnosti, praktičnosti i kvaliteti. Oni Vas potiču na traženje novih i originalnih načina kuhanja, a zahvaljujući njima uživat ćete u svakom trenutku provedenom u kuhinji. Sa serijom Technological Millennium kuhanje postaje užitak, što će se naročito vidjeti na stolu.

Posuda izrađena od kovanog aluminija, s debelim dnom, pogodna za kuhanje na svim vrstama štednjaka.
Od sada se možete pouzdati na posuđe za kuhanje koje jamči najbolje rezultate zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja se koristi u obradi aluminija: cijela posuda iz serije Technological Millennium oblikovana je iz jednog jedinog komada metala, a odlikuje se vrlo debelim dnom, u skladu sa zahtjevima najbolje kulinarske tradicije. Na taj način osigurava se ravnomjerno širenje topline po cijeloj površini što daje bolje rezultate kod kuhanja. Osim toga, to jamči savršenu ravnotežu posude i onemogućuje njenu deformaciju. Stoga posuda savršeno pristaje na svakom štednjaku, bez obzira radi li se o plinskoj, električnoj, infracrvenoj ili keramičkoj ploči za kuhanje.

Zahvaljujući novom neprianjajućem premazu, od sada možete koristiti i metalni pribor za kuhanje.
Radi se o revolucionarnom dostignuću koje obilježava početak razdoblja u kojem se postiže jedinstvo vrhunskih rezultata i jednostavnog rukovanja. Unutarnja stijenka posuđa premazana je slojem nove patentirane kombinacije teflona i platine koji potpuno onemogućuje prianjanje. Nijedan drugi premaz ne odlikuje se tolikom trajnošću i otpornošću. Nanosi se u tri sloja kako bi se osigurali najbolji rezultati čak i pri visokim temperaturama. Otporan je na grebanje, pa Vam dopušta korištenje i metalnog pribora za kuhanje. Vanjska stijenka također ima vrijedna svojstva: otporna je, trajna i izuzetno lako se čisti i održava.

Upotreba:
plinski štednjak
električna ploča
keramička ploča
infracrveni grijači

 

Dobro došli na stranice tvrtke FimaxZz d.o.o.

Ovim putem Vam želimo predstaviti proizvode iz našeg prodajnog programa:
Ballarini – kvalitetno neprianjajuće posuđe.