Kvaliteta duga više od jednog stoljeća

Od 1889. tvrtka Ballarini proizvodi neprianjajuće posuđe za kuhanje vrhunske kvalitete, kombinirajući naprednu tehnologiju i elegantan dizajn. Paolo Ballarini, osnivač tvrtke, 1920-ih godina prvi je prepoznao i počeo koristiti prednosti aluminija kao čvrstog i lakog materijala.
Danas tvrtka Ballarini zauzima vodeće mjesto u proizvodnji neprianjajućeg posuđa za kuhanje visoke kvalitete.

Kolekcija Millennium


Sa serijom Tehnological Millennium kuhanje postaje užitak, što će se naravno vidjeti na vašem stolu. Izuzetna svojstva neprianjajućeg premaza od Teflon Platinuma, kao i novi dizajn koji tradicionalno obogaćuje modernim svojstvima, predstavljaju suvremen povratak izvornosti, funkcionalnosti, praktičnosti i kvaliteti. Ovo posuđe učiniti će vam pripremu hrane još jednostavnijim.

Kolekcija Titanio

Serija Titanio iz Ballarinia daje vam maksimalnu slobodu u kuhanju " bez ogrebotina ". Slobodu da upotrijebite arome iz cijelog svijeta u vašem posuđu bez obzira dali kuhate ili pečete u pećnici. Ona vas potiče na traženje novih i orginalnih načina kuhanja, a zahvaljujući njoj uživati ćete u svakom trenutku u kuhinji.

Zbog iznimnih osobina površinske obrade posuda pri kuhanju nisu potrebne gotovo nikakve masnoće za sprečavanje prijanjanja hrane na podlogu. Tako se može kuhati puno zdravija i ukusnija hrana koja se ne prima čak ni kad pečemo bez masnoće.
Posebno je jednostavno održavanje posuđa jer sve nečistoće možemo jednostavno obrisati papirnatim ubrusom i oprati tekućim deterdžentom, bez ribanja i struganja.

Karakteristike kojima ne možete odoljeti.

  • iznimna otpornost
  • neprianjanje hrane
  • brzo i ravnomjerno prenošenje temperature po cijeloj posudi, stoga nije potrebno miješanje
  • mogućnost kuhanja sa malo ili bez masnoća
  • optimalna ušteda energije
  • iznimna stabilnost posuda
  • dno posuda se ne uvija kod visokih temperatura
  • lako čišćenje i održavanje
Dobro došli na stranice tvrtke FimaxZz d.o.o.

Ovim putem Vam želimo predstaviti proizvode iz našeg prodajnog programa:
Ballarini – kvalitetno neprianjajuće posuđe.